«
»

Paprikakip met Sugar snaps

Geplaatst op vrijdag 15 mei 2009 | 2 Reacties

Benodigd
voor 2 personen: * 1 el tomatenketchup * 1 el lichte sojasaus * 250 gram kipfilet *  1 el peper * 2 el zonnebloemolie * 1 rode paprika  * 1 groene paprika * 75 gram sugar snaps * 1 el oestersaus * 200 gram rijst

Kook de rijst zoals op de verpakking staat. Meng de tomatenketchup met de sojasaus in de wok. Snijd met een scherp mes de kip in dunne reepjes. Wentel de reepjes kip door het ketchup-soja mengsel. Doe de peper erbij en zet de wok op het vuur. Roerbak het geheel 5 minuten. Haal de zaadjes uit de rode en groene paprika en snijd ze in reepjes. Roerbak de paprika met de sugar snaps nog 5 minuten bij de kip in de wok. Voeg de oestersaus toe en laat het geheel 5 minuten pruttelen. Schep het gerecht samen met de rijst op een bord en dien deze direct op.

Bron: wok kookboek

Reacties

2 Reacties to “Paprikakip met Sugar snaps”

  1. Daisy
    mei 17th, 2009 @ 01:20

    Ik krijg spontaan honger als ik dit bord eten zie. En dat is niet goed als het middernacht is!

  2. Aline
    mei 17th, 2009 @ 09:35

    @ Daisy het is wel heel erg lekker…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.