Milde bloemkoolcurry met naanbrood
Geplaatst op zaterdag 9 mei 2009 | 4 Reacties
Benodigd
voor 2 personen: * 1 bloemkool * 350 gram kipfilet * 1
el kerriepoeder * 2 el zonnebloemolie * 1 pot Korma Indiase currysaus
(400 ml) * 1 zak naanbrood koriander/knoflook (280 gr) * 1/2 zakje
peterselie (30 gr) * zout * peper
Bloemkool schoonmaken en in roosjes verdelen. Kipfilet in blokjes
snijden en met kerriepoeder, zout en peper op smaak brengen. Olie in een
wok/hapjespan verhitten. Hierin de kipstukjes op een matig vuur ca. 5
minuten bakken. Bloemkoolroosjes, Indiase currysaus en 100 ml water
toevoegen en 15 minuten laten sudderen. Intussen het naanbrood volgens
aanwijzingen (oven voorverwarmen, daarna naanbrood met water besprenkelen en 5 minuten in de oven op 220 °C) verwarmen.
Peterselie fijnknippen. De curryschotel over de borden verdelen en met
peterselie garneren. Serveer het naanbrood ernaast.
Bron: aangepast recept van 7 juni 2008
Reacties
4 Reacties to “Milde bloemkoolcurry met naanbrood”
Geef een reactie
Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.
mei 10th, 2009 @ 18:30
Bloemkoolcurry……heerlijk, ik maak het zelf ook regelmatig!!
mei 10th, 2009 @ 19:15
@ Minoesjka het is onze tweede keer, eerste keer met tofu was wat minder… maar nu met de kipfilet ervoor in de plaats, was het echt heel erg lekker…
mei 11th, 2009 @ 13:10
nooit van naanbrood gehoord. Toch eens meet maria bespreken, dit recept.
mei 11th, 2009 @ 15:11
@ Plato heb je heerlijke vegetarische gerecht van 7 juni 2008 gemist… toch goed dat we het nu over doen alleen dan met vlees…
Naanbrood is zalig en is er kleine en grotere stukken te verkrijgen… een leuke vervanger voor aardappels of rijst…