«
»

Moeilijk besluit

Geplaatst op zaterdag 13 december 2008 | 4 Reacties

Vroeg wakker doordat het vrij koud was in de slaapkamer… bleek dat de wind echt pal op het slaapkamerraam stond… maar ja dan er maar gelijk uit en als eerste de kerstkaarten geschreven… en daarna wow verhalen van anderen gelezen en een rondje door de foto-logs met behulp van googlereader… lunchen en daarbij naar de laatste aflevering Hotel Babylon van seizoen 3 gekeken… een logje gemaakt op dit log… de middag doorgebracht met gamen op Zonnigforum… en ondertussen aan het denken geslagen over het Salsalog… de tijd die er in gaat zitten en de zin die bij mij al even weg is… waarop ik besloten heb het log helemaal te stoppen en heb alles verwijderd… moeilijk besluit ben er 3 jaar mee bezig geweest… maar goed aan sommige dingen moet een einde komen… eten besteld bij de Griek, en 3 kwartier later zaten we aan de Mixed Grill… en daarbij de Film Narnia:The Lion, the Witch and the Wardrobe gekeken… meegedaan aan de quiz bij Jaartal… en daarna de SalsaHyves verwijderd en de Salsagroep en ook het gastenboek… de avond afgesloten met de dvd Nanny McPhee… en toen was het tijd om te gaan slapen…

Reacties

4 Reacties to “Moeilijk besluit”

 1. Sandra
  december 15th, 2008 @ 06:51

  Ja, soms is het goed ergens een einde aan te maken. Ik heb een kleine logpauze ingelast tot de feestdagen ongeveer… Als ik dat ga volhouden lol. Maar momenteel staat mijn hoofd niet naar bloggen. Fijne feestdagen!

 2. jo2see
  december 15th, 2008 @ 18:28

  Kan me voorstellen dat het moeilijk is er na drie jaar mee te stoppen, maar ja aan alles komt een einde

 3. Aline
  december 15th, 2008 @ 20:14

  @ Sandra… oke fijne dagen dan alvast…

 4. Aline
  december 15th, 2008 @ 20:16

  @ Jo2see niet aan alles komt een einde… alleen aan de Salsalog (tot nu toe)…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.