«
»

Loggen

Geplaatst op zondag 21 december 2008 | Geen reacties

Vroeg wakker geworden en er gelijk maar uit gegaan… de pc is vannacht aangebleven en ik was zelf wel benieuwd of het filmpje er inmiddels wel op zou staan bij Youtube… toch nog even wat aantekeningen gemaakt bij het filmpje… en uiteraard gelijk een logje ervan gemaakt… daarna het filmpje van de waterdrager op 12seconds gezet… en nog wat logjes gemaakt, een hele grote over vrijdag, gebeurtenissen en foto’s van Hoorn… lunchen met broodjes uit de oven en daarbij S1ngle en Samantha who? gekeken… de afwas gedaan samen… en toen het filmpje van het Westfries museum aan elkaar gezet… een boodschappenlijstje gemaakt voor de gehele week en daarna naar de winkel gegaan… en we hebben alles t/m vrijdag al in huis weten te halen… thuis de boodschappen opgeruimd… een logje gemaakt met de filmpjes van hoorn, een logje over Hoorn, gebeurtenissen en de winter… de gebeurtenissen voor de gehele week uitgezocht… een spelletje bij het Zonnigforum gespeeld… en daarna een bord vol Indonesische gerechte geschept en deze daarna in de magnetron verwarmd… er was van gister toch wel wat overgebleven… en toen was het tijd om googlereader weer eens leeg te halen en een grote blog-ronde te doen… Moonlight gekeken op tv en nog even Ruben vs Sophie… en daarna wederom verder met de blog-ronde en googlereader… en het is me uiteindelijk gelukt… daarna nog even de mail en toen was het weer bedtijd…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.