«
»

Kip in spek

Geplaatst op woensdag 17 december 2008 | 2 Reacties

Om 9.00 uur bed uit gekomen en mijn aangekleed… boodschappenlijstje gemaakt en daarna samen lopend naar de Vomar om deze boodschappen te kopen… daarna 7 logjes gemaakt waarbij de laatste een W.o.W. was… en daar heb ik toch wel even over moeten nadenken maar geloof dat het aardig gelukt is aan de reacties te lezen… geluncht en daarna door naar het werk voor een middagdienst… en dat bleek geheel administratief te zijn, het afkopen van polissen… een secuur werkje, maar daar hou ik wel van… en leuke bijkomstigheid, de tijd vliegt om en ik heb het gevoel dat ik wat gedaan heb… om 17.00 uur naar huis, maar onderweg nog even langs de Liddl om daar parfum te kopen… heb 4 flesjes gekocht dus kan er voorlopig weer mee door… thuis had Pascal de oven al aangezet voor het avondeten, Kip in spek met ovenkrieltjes…  echter we hebben de salade vervangen door doperwten… onder het eten naar Terminator: The Sarah Connor Chronicles gekeken… de mail doorgelezen… en een groot gedeelte van googlereader door genomen, en weblogs bezocht… en daarna begonnen aan de miniserie: Terry Pratchett’s Hogfather… echter na 2 uur zijn we er mee gestopt en zijn we naar bed gegaan (morgen maar afkijken)…

Reacties

2 Reacties to “Kip in spek”

  1. Liesbeth
    december 19th, 2008 @ 17:57

    Terrt Pratchett is zoooo leuk, ik heb aardig wat boeken van hem gelezen!

  2. Aline
    december 20th, 2008 @ 09:45

    @ Liesbeth het was inderdaad een geweldig leuke film… echt zeer de moeite waar… een super leuk verhaal…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.