«
»

Hood

Geplaatst op maandag 15 december 2008 | 2 Reacties

Om 7.30 uur ging de wekker, gelijk er uit gaan douchen, aankleden, lunch pakken en door naar het werk voor een dagdienst… vandaag van alles en nog wat gedaan… uitbellen, vraagbaak spelen en inschakelen als het druk was… lekker afwisselend gewerkt dus en om 17.30 naar huis gereden… thuis stond het eten al klaar… Chicken Tonight Sateh met rijst en kroepoek en daarbij 2 afleveringen van Robin Hood, seizoen 1 gekeken… een paar logjes gaan maken op dit log… en ongeveer de helft van googlereader doorgelopen… en daarna nog 3 afleveringen van Robin Hood gekeken… en toen was het tijd om te gaan slapen…

Reacties

2 Reacties to “Hood”

  1. Pascal
    december 17th, 2008 @ 10:44

    met andere woorden: de BBC serie Robin Hood is goed!

  2. Aline
    december 17th, 2008 @ 10:51

    @ Pascal inderdaad de BBC heeft hele goede series…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.