«
»

Foto’s Hoorn

Geplaatst op zaterdag 20 december 2008 | 4 Reacties
En dan is het vandaag zaterdag en hebben wij nog kaartjes voor de bus liggen 2 personen kunnen met 1 kaartje 2 enkeltjes voor 1 euro kopen… enige vereiste is dat je niet mag overstappen… hmm niet zo moeilijk dan gaan we naar Hoorn… duurt met de bus wel iets langer dan met de auto maar voor deze prijs wilden wij wel een bezoekje brengen… en uit eindelijk belanden we zelf in het Westfries Museum… onderste foto is de waterdrager en staat vlak bij het station in Hoorn… meer foto’s

Reacties

4 Reacties to “Foto’s Hoorn”

 1. plato
  december 22nd, 2008 @ 10:58

  De waterdrager heb ik ook nog op de foto gezet toen ik op de Hoornse kunstmarkt was deze zomer. Grappig beeld hè? Dat Westfries museum is mooi. Gek…ik heb er 6 jaar vlak bij gewoont / gewerkt maar ik ben er nooit in geweest. Moet toch eens gebeuren.

 2. Aline
  december 22nd, 2008 @ 19:41

  @ Plato dat klopt waar je vaak komt daar vergeet je de leuke dingen te bekijken of foto’s te maken… je zou je in je eigen stad ook eens als toerist moeten gedragen… dan zie je toch veel meer dingen…

 3. Truus
  december 23rd, 2008 @ 18:35

  Ben jaren geleden in Hoorn geweest, het Westfries museum bezocht en een foto van de Scheepjongens van Bontekoe gemaakt.

 4. Aline
  december 23rd, 2008 @ 19:33

  @ Truus aan de haven is het inderdaad ook heel leuk…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.