«
»

Doppinda’s

Geplaatst op woensdag 24 december 2008 | Geen reacties

Om 7.20 uur mijn bed uit gekomen, kleren aan en naar beneden… nog even de pc aangezet en de mail doorgelezen… en daarna was het tijd om naar het werk te gaan… vandaag verschillende dingen gedaan… en een goed gesprek gehad met twee leidinggevenden… en aangegeven wat ik wil… en duidelijkheid gevraagd en ook gekregen… en op 6 januari volgt er nog een gesprek… daarnaast had ik geen eten mee genomen vandaag naar het werk… dit omdat een collega een kerstlunch heeft verzorgd (zie foto’s)… en dat heeft uiteraard heerlijk gesmaakt… smiddags nog wat administratie gedaan… en om 17.00 uur mochten we naar huis… op kerstavond is onze afdeling altijd gesloten namelijk (normaal gaan we door tot 21.00 uur)… nog even langs het tankstation gereden en daarna naar huis gegaan… Pascal was bezig met het eten, Rijstschotel met kipfilet… een heerlijk gerecht wat we al eens eerder hebben gegeten… en we hebben daarbij naar een aflevering van Life gekeken… daarna wat gaan gamen bij het Zonnigforum… geen zin om logjes te maken, dat komt morgen wel… en we hebben samen de dvd The Polar Express gekeken… en daarbij de doppinda’s uit het kerstpakket zitten doppen en oppeuzelen… en daarna zijn we om 23.15 uur naar bed gegaan…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.