«
»

Bibi

Geplaatst op zondag 28 december 2008 | 2 Reacties

Wederom na 10.00 uur ons bed uit gekomen… en nogmaals wat foto’s van de vissen genomen en een filmpje gemaakt… een foto van de vissen onder aan in de grijze midden kolom toegevoegd en een klein beetje informatie… logjes gemaakt op dit log en gaan lunchen met dit maal stokbrood, kruidenboter, salade en smeerkaas… en nog wat restant kerstbrood ondertussen een aflevering van Painkiller Jane gekeken… een boodschappenlijstje gemaakt en gelijk de boodschappen gedaan… en op wat oliebollen na hebben we alles t/m donderdag in huis… googlereader eens doorgenomen en een grote blog-ronde gemaakt… het eten gaan maken Chicken Tonight ajam pangang met rijst en kroepoek… en daarbij naar een aflevering van Painkiller Jane gekeken… een Polyvore gemaakt en online gezet… en daarna de mailbox leeg gehaald… nog even wat zitten gamen bij het Zonnigforum en naar Moonlight gekeken… Pascal speelde wat wedstrijden met Quake… ons nog even met het aquarium bezig gehouden… en bij Facebook een virtule huisdier aan gemaakt, met de naam Bibi… eentje waar je spelletjes mee kan doen, die je moet voeren, aandacht geven en je kan zijn hok aan kleden… en vrij laat gaan slapen…

Reacties

2 Reacties to “Bibi”

 1. Liesbeth
  december 31st, 2008 @ 10:30

  Bibi Smile
  (Zo heet een van mijn poezen)

 2. Aline
  december 31st, 2008 @ 15:11

  @ Liesbeth dat is wel grappig dan… zo heet mijn virtuele huisdier…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.