«
»

Films

Geplaatst op zaterdag 5 juli 2008 | Geen reacties

Bed uitgekomen en eerste de was opgeruimd… erachter gekomen dat het zaterdag is… het gevoel van weekend ben ik echter al kwijt… alle dagen zijn inmiddels het zelfde… logjes gemaakt op dit log… en een rondje langs weblogland gemaakt… verschillende fora bezocht… daarna naar de Vomar om aardappels te kopen voor vanavond en het blad boodschappen mee te nemen… en we hebben daar knabbelspel gekocht… volgens Pascal moet dta heel lekker zijn… naar huis gelopen en daar gelijk de zak open gemaakt… het water liep bij Pascal immers al in zijn mond… de geur is even wennen… maar goed ik moest even proeven… en tja dat smaakt eigenlijk best wel lekker… wel erg zout maar goed dat wordt de zak delen voor Pascal… op het Salsalog de feesten voor volgend weekend erbij gezet… en Pascal zat te kijken naar de film Drillbit Taylor… uiteraard heb ik mee gekeken… ondertussen zitten lunchen met wat boterhammen… daarna gaan spelen bij Playray, Mancala, Area, 4 op een rij en backgammon… samen de afwas gedaan en ik ben verder gaan spelen bij Playray, Area, Memory, 4 op een rij en Boter, Kaas en Eieren… samen op MTV naar making the band zitten kijken… en daarna samen aan gaan koken Boeuf Stroganoff (zie recept)… en tijdens het eten een aflevering van New Amsterdam zitten kijken… daarna het gerecht online gezet, wat overingens super lekker was… een email verstuurd naar Neocounter… aangezien de dagelijkse lijst met bezoekers kennlijk op een anders tijdozne dan de onze is ingesteld… vraag gesteld of dit misschien aangepast kan worden (ben benieuwd)… daarna gaan poolen met Pascal bij Playray… en we hebben het spel Rotaion pool gespeeld… raar dat we deze nog niet eerder gespeeld hebben is namelijk best een leuk spel… de film 10.000 BC gekeken (een aanrader) en daarna begonnen met de film Super Hero Movie… echter na 50 minuten zijn we gaan slapen… dus morgenochten nog 30 minuten kijken… de oogjes vallen namelijk dicht en dat kijkt niet makkelijk…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.