«
»

Sudderen

Geplaatst op vrijdag 13 juni 2008 | Geen reacties

Wakker geworden later dan anders… nog wat last van mijn maag, dus vandaag nog maar een dagje thuis door brengen… begonnen met loggen op mijn log… en daarna naar Playray daar wat spelletjes gespeeld… als lunch een broodje met gebakken ei (klinkt raar maar had ik zin in) en broodje gezond (simpel ham, kaas, sla en komkommer)… daarna samen de afwas gedaan en gelijk er achteraan zo rond 14.00 uur het vlees voor de babi ketjap al opgezet, deze moet immers 3 tot 4 uur sudderen… verders op gegaan in backgammon waar ik zelfs 2 en 3 punten per spel weet te pakken… rijst, haricots en eieren gaan koken… daarna alles op de borden geschept… de seroedeng over de haricots en de gebakken uitjes op de atjar (zie recept)… als toetjes blanke vla, oranje limonade en vlokken… en onder het eten de film Mr. & Mrs. Smith gekeken… daarna wilde Pascal graag voetbal kijken Nederland tegen Frankrijk… en ben ik wat single spellen gaan spelen bij Playray… en gaan loggen op het Salsalog, de feesten van dit weekend (eigenlijk iets te laat)… en heb uiteindelijk het laatste deel van de tweede helft nog even meegekeken… waarna ik nog even backgammon ben gaan spelen wederom op Playray… Pascal is verschillende demo’s gaan spelen op de Xbox 360 waaronder BioShock, Kung Fu Panda, Blacksite en Timeshift… daarna vonden we het tijd voor bed…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.