«
»

Poolen

Geplaatst op zondag 15 juni 2008 | 2 Reacties

Wakker geworden en er uit gekomen… mijn maag rommeld nog wat… en eerst maar een douche genomen… daarna naar beneden waar onze gast nog op de bank lag… hij had al wel de knop van de tv gevonden even later kwam Pascal ook beneden en zaten ze beide tv te kijken… nog even wat water warem gemaakt zodat we allemaal wat anders konden drinken… onze gast koffie, Pascal thee en ik zelf warme witte chocolade melk… en dat smaakte heerlijk, lekker iets warms in je buik… vlak na de middag vertrok onze gast weer op de motor… heb ik een paar broodjes gegeten… en is Pascal tv gaan kijken en zelfs een dvd van Conan gaan kijken… en ik ben gaan loggen… en even later bij Playray gaan spelen… en ben uiteindelijk mee genomen naar de pool afdeling… denk alleen dat het handiger is dat ik zelf solo nog wat meer oefen… maar ik vind het wel een leuk spel… Pascal wilde geen avond eten en al helemaal niet wat we van plan waren te gaan eten… dus heb ik zelf nog even gezocht of er iets kleins voor mij lag en er lag een rol Kip Roti in de vriezer… en heb deze opgewarmd en opgegeten en daarna had ik eigenlijk ook al genoeg… daarna nog even het Poolen geoefend met een paar anderen… Pascal zat tv te kijken, De grote verbouwing, De 25 leukste reclames allertijden… en ik ben mee gaan kijken naar Wegmisbruikers, de Smaakpolitie, Hart van Nederland, Joling & Gordon over de vloer en Coming soon… daarna was het tijd om naar bed te gaan…

Reacties

2 Reacties to “Poolen”

  1. Jaartal
    juni 16th, 2008 @ 22:00

    een rol kip roti? dah ken ik nieh!

  2. Aline
    juni 17th, 2008 @ 08:58

    AH, heeft twee verschillende in de diepvries… en die zijn best lekker… en soms neem ik die wel eens mee naar het werk… meestal zijn het er dan wel 2 omdat eentje best weinig is… maar ze zijn wel goed geveuld met groente, vlees, aardappels en kruiden…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.