«
»

Huisarts

Geplaatst op vrijdag 27 juni 2008 | 16 Reacties

Op de wekker wakker geworden gelijk de huisarts gebelt… volgens de assistente is de uitslag binnen… en kan ik deze tijdens het telefonisch spreekuur om 11.30 uur op vragen aan de huisarts zelf… daarna er gelijk maar uit… en wat gaan loggen aan de cijfertjes te zien is het gister erg druk op mijn log geweest met name met de pageviews een flinke topper gemaakt… daarna wat diamant zitten spelen bij Playray… en zelfs een score in de dag top 10 weten te behalen… toch wel netjes van mij zelf… om 11.30 uur de huisarts gebelt, het bloed geeft inderdaad aan dat er iets mis is met mijn buik… hij kon dat aan de eiwittenmeting zien… die staat normaal op 5 en nu dus 11 dus is flink verhoogd… de volgende stap is een buikecho… ik kan maandag een verwijskaart halen… maar mag nu gelijk ziekenhuis al bellen… dit dan ook gelijk gedaan maar moet na 13.00 uur terug bellen met de afdeling radiologie zelf… het werk gebelt en hun alvast ingelicht… afgesproken voor 14.00 uur terug te bellen over hoe het verloop verder is en wanneer ik terrecht kan in het ziekenhuis… als lunch een paar boter hammen en de laatste 2 afleveringen van Het Huis Anubis van seizoen 1, box 2 gekeken… daarna even gebelt met het ziekenhuis kan gelijk donderdag al terecht… heb aanwijzingen mee gekregen, die zal ik donderdag vermelden… en gelijk werk gebelt om ze hierover op de hoogte te stellen… daarna bij Playray wat zitten spelen en weer mensen Mancala en Othello geleerd… toch handig als je alle spellen kan spelen… als avond eten Provençaalse runderreepjes met grillgroente (zie recept) gemaakt… en tijdens het eten 2 afleveringen Het Huis Anubis seizoen 2 gekeken… daarna heb ik het gerecht online gezet met foto erbij… ben ik nog even gaan douchen… er achter gekomen dat één van mijn recepten inderdaad op de hoofdlog vermeld is en dan wel onder het kopje gezond… daarna verder gespeeld bij Playray… ondertussen zat ik de dvd mee te kijken die Pascal op gezet had Dawn of the Dead… daarna nog even een heel stel feesten op het Salsalog geplaatst voor dit weekend… en toen was het weer eens bedtijd…

Reacties

16 Reacties to “Huisarts”

 1. Natascha
  juni 30th, 2008 @ 01:18

  Het is tenminste al iets… nu donderdag dus nog even afwachten. Ik ben heel erg benieuwd wat je te horen krijgt n.a.l.v. die echo!!!

 2. Aline
  juni 30th, 2008 @ 10:32

  anders ik wel… hoop echt dat er wat uit komt… want dit begint heel vervelend te worden zo…

 3. Natascha
  juni 30th, 2008 @ 23:27

  Dat kan ik mij goed voorstellen.
  Een tijdje terug had je toch ook last van je buik… zou dat ook hiermee te maken hebben???

 4. Aline
  juli 1st, 2008 @ 09:14

  ik heb in januari een paar dagen buikgriep gehad en in februari hadden zowel Pascal als ik de buikgriep heel erg zwaar te pakken… waarbij we dagen niet gegeten hebben omdat er niets in bleef… we liepen aan alle kanten leeg… volgens de huisarts had dit er in eerste instantie mee te maken zou het een nasleep zijn… maar 3 weken buikpijn vind ik geen nasleep meer…

 5. Natascha
  juli 1st, 2008 @ 09:48

  Nee precies… wel een beetje lange en late nasleeeeeeeeeeeeeep…

 6. Aline
  juli 1st, 2008 @ 09:59

  ja dat zei ik ook al… dus hoop dat ze er donderdag achter komen…

 7. Natascha
  juli 1st, 2008 @ 22:05

  Ik hoop met je mee… nog twee nachtjes slapen… en dan weet je (hopelijk) meer..

 8. Aline
  juli 2nd, 2008 @ 08:51

  de uitslag zal pas vrijdag of maandag bekent zijn… en krijg ik dus gewoon via mijn huisarts te horen…

 9. Natascha
  juli 2nd, 2008 @ 11:21

  Hmmm… nog wat meer nachtjes slapen dus

 10. Aline
  juli 2nd, 2008 @ 11:28

  ja waarschijnlijk wel… of ik moet ze morgen al kunnen overhalen wat los te laten…
  hoop in iedergeval dat het niet gaat zoals in 2000 toen ik een kuitecho moest laten maken en gelijk in het ziekehuis moest blijven… en te horen kreeg dat als ik een dag later was gekomen het te laat was geweest…

 11. Natascha
  juli 2nd, 2008 @ 11:32

  Nee zeg… hou op hoor… ik hoop niet dat het zo ernstig zal zijn!!!

 12. Aline
  juli 2nd, 2008 @ 11:36

  ik ook niet… maar als ik mijn buik af en toe voel dan is het echt niet goed… heb af en toe momenten dat ik door de grond kan zakken van de pijn…
  gelukkig zit ik op mijn bureaustoel heel erg prettig en is de pc een flinke afleiding waardoor we er niet steeds aan hoeven nadenken…

 13. Natascha
  juli 2nd, 2008 @ 11:46

  Lang leve de PC!!!

 14. Aline
  juli 2nd, 2008 @ 11:50

  inderdaad… echt een uitkomst… want ik kom nu nergens zit al 3 weken binnen… ja kom bij de huisarts, het ziekehuis en de supermarkt… een rondje stad laatst gedaan omdat je anders gek wordt… maar feitelijk is het al te veel…
  hou zo tenminste even contact met iedereen… en kan flink afleiding zoeken…

 15. Natascha
  juli 2nd, 2008 @ 11:57

  Ik ken dat… iedereen in mijn omgeving is aan het werk… of al op vakantie… en dus is er niet veel te beleven… en elke keer de stad in gaan om te shoppen is ook een beetje aan de dure kant… moet nu toch ff op de centjes letten… wil straks ook nog kunnen genieten van mijn vakantie.

 16. Aline
  juli 2nd, 2008 @ 12:01

  inderdaad… wij geven op dit moment ons geld uit aan lekker eten… wat we dan zelf koken…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.