«
»

XXX

Geplaatst op woensdag 18 juni 2008 | Geen reacties

Wakker geworden en Pascal is het hout gaan inladen van de vloer… die nog immer bij ons buiten stond… en deze hebben we naar de stort gebracht… daarna heb ik de medicijnen opgehaald bij de apotheek (ik had gister al medicijnen van de huisarts gehad, en hoeft maar 1 keer daags het in te nemen)… thuis hebben we gelijk Playray opgezocht en zijn de strijd met Poolen weer aangegaan… als lunch een paar boterhammen… en een aflevering van The 4400… daarna samen de afwas gedaan en toch nog maar een aflevering van The 4400… verders wat zitten loggen en gamen… en veel meer heb ik niet gedaan… als eten Kipsaté met mihoen en ananas (zie recept)… ook gelezen wat mijn fout was van de week… en daarom de mihoen apart op het bord neer gelegd… ik vond het best lekker en heb het op mijn bord door elkaar zitten scheppen… Pascal vond het niet zo lekker… tijdens het eten wederom 2 afleveringen van The 4400 gekeken… als toetje stukjes perzik, plakjes banaan, gele vla en hagelslag… ik ben nog even gaan spelen bij Playray, area en backgammon… en we hebben de dvd XXX gekeken… daarna nog even bij Playray gespeeld met name area… daarna was het bedtijd…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.