«
»

Foto’s Donkere Duinen

Geplaatst op zaterdag 7 juni 2008 | 2 Reacties

Vanmiddag toch weer even bij de Donkere Duinen uitgekomen… en we hadden wat oud brood in onze fiets gedaan (we komen toch wel dieren tegen)… en de herten waren er erg blij mee en dit leverde hele mooie foto’s op… bijna alle eenden lagen te slapen… dus het was flink inzoomen, maar volgens mij wel gelukt… nog even bij Junior gaan kijken en die lag ook al heerlijk te slapen… en daarna een foto van een duif… die leek me eigenlijk wel een beetje uit te dagen… of ik hem op de foto wilde zetten… en dat heb ik dus ook gedaan…

Reacties

2 Reacties to “Foto’s Donkere Duinen”

 1. Natascha
  juni 11th, 2008 @ 09:49

  Hahaha… ja die duif staat er inderdaad bij van… en ik dan… zie je niet hoe mooi ik ben, je moet mij ook op de foto zetten!!!
  De foto’s van de herten zijn ook mooi trouwens, die lijken er ook wel voor te poseren.

 2. Aline
  juni 11th, 2008 @ 20:14

  Ja met zulke mooie dieren heb je het als fotograaf gewoon heel makkelijk…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.