«
»

Dvd’s

Geplaatst op maandag 16 juni 2008 | 2 Reacties

Wakker geworden met maagpijn als nog… en gelijk de huisarts maar gebeld… maar kon er niet echt door heen komen… tegen de tijd dat ik ze aan de lijn had kreeg ik te horen dat ik morgen pas langs kon komen… daarna mijn werkgever gesproken en dit doorgegeven… bed uit gegaan en de konijnenhokken verschoond… en daarna mijn logjes gemaakt… de sterrenbeelden voor een heel jaar al voor zitten bereiden… plaatjes voor alle seizoenen gezocht… als lunch een paar boterhammen met vleeswaren… Pascal voelde zich ook al een heel stuk beter en zat ook te eten… de eerste aflevering van Dante’s Cove seizoen 1 gekeken… samen de afwas gedaan en daarna hebben we samen tegen/met elkaar op Playray zitten poolen en snookeren… beide nog wat voor ons zelf gedaan op de pc… en besloten het eten wat we eigenlijk voor zondag gepland hadden te gaan eten… kipsate, satésaus en mihoen met ananas, helaas is de mihoen niet helemaal gelukt hij was waterig en daardoor is het roerbakken met de groente misgegaan… (maar als we nogmaals vlees erbij kopen hebben genoeg ingredienten over om het nog eens te maken)… de kipsate smaakte goed en de satésaus was ook erg lekker… onder het eten een aflevering The 4400, seizoen 4 gekeken… nadien het toetje gemaakt Oranje-bovenwafel met ijs en aardeien (zie recept)… we hadden er echt zin in om het te eten en het smaakte perfect… we hebben gelijk de tweede aflevering van The 4400 gekeken… daarna beide wat voor ons zelf gedaan, bij de pc en nog even zitten poolen tegen elkaar bij Playray… en daarna besloten de dvd Ever After te kijken gevolgd door een derde aflevring The 4400… en toen was het bedtijd…

Reacties

2 Reacties to “Dvd’s”

  1. Natascha
    juni 17th, 2008 @ 10:26

    En hoe is het nu met jullie beiden??? Al wat opgeknapt of rommelt het nog steeds???

  2. Aline
    juni 17th, 2008 @ 10:44

    beiden aan het sukkelen… gisteren waren we beter voor ons gevoel…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.