«
»

Chocolade koekjes van Lu

Geplaatst op zaterdag 14 juni 2008 | Geen reacties

Redelijk op tijd wakker… er uit gegaan en gelijk de stad in gereden… er was gebelt dat mijn bestelde dvdbox klaar lag… en in de winkel bleken nog twee andere seizoenen van andere series uit te zijn… en daarnaast hebben we nog 2 spellen gekocht… ze stonden vandaag in de stad chocolade koekjes van Lu uit te delen en dat deden ze zo goed, dat wij uit eindelijk 6 koekjes met melkcholade hebben gekregen… daarna de boodschappen gaan doen… en thuis eerst de koelkast aan de kant gehaald… daaronder lag nog een klein beetje laminaat… Pascal had dat nog niet weggehaald omdat hij verwacht had dat dit niet alleen zou gaan… daarna gelijk even de koelkast aan alle kanten schoon gemaakt en ook de hoek waar deze normaal staat… en daarna de boodschappen opgeruimd… een was aangezet, de kamer gestofzogen, de glazen tafel schoongemaakt en de afwas gedaan (het lijkt wel zondag)… daarna was er tijd voor ons zelf… waarbij ik ben gaan loggen en alvast heel wat logjes gaan voorbereiden, met het oog op de recepten voor vandaag en morgen (de tekst alvast zitten typen)… onder tussen was Pascal met muziek bezig… en heb ik van alles horen langs komen… Vlak naar 16.00 uur kwam ons bezoek een vriend van mij op zijn motor aan… wat zitten kletsen, de X box 360 even aangehad en de jongens hebben wat zitten racen en wat demo’s bekeken… als eten hadden we Beefburgers met frites en coleslaw (zie recept)… uiteraard voor 3 personen en niet voor 2… als toetje hadden we de Tropische fruitsalade met citroenroom (zie recept van 7 juni)… onder het eten hebben we zitten kijken naar de dvd Robots… en daarna hebben we op de PS2 een spel Buzz, the Music Quiz gespeeld… en vlak daarna werd Pascal ziek (overgeven, diaree)en is naar boven gegaan… en hebben die vriend en ik tv zitten kijken, Cold Case en 2 afleveringen Law & Order: Criminal Intent en daarna de film Tangled… en in de tussen tijd natuurlijk aardig wat bij zitten kleppen… daarna vond ik het zelf wel tijd voor om te gaan slapen… en heb ik wat dekens en kussens achtergelaten bij de bank voor de logé…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.