«
»

Chatten op logs

Geplaatst op donderdag 26 juni 2008 | Geen reacties

Vroeg wakker geworden… huisarts weer eens gebeld… echter deze was er een dag niet… waardoor ik nog geen uitslag heb… dat betekent morgen nogmaals bellen… gelijk er maar uit gebleven en gaan loggen op dit log… daarna een boodschappenlijstje gemaakt en naar de supermarkt gereden om ze te kopen… en weer terug naar huis daar gelijk de boodschappen opgeruimd… en even later kreeg wij een pakket van Bonprix waarvan wij beiden dachten dat het voor Pascal was… dus die begon uit te pakken… om er achter te komen dat hij niet een ketting (zie foto), een lange zwarte rok, een paarse blouse (ja, echt geen zwart), een beha en vier bijpassende slips had besteld… bleek het mijn bestelling te zijn… waarvan wij verwacht hadden dat het niet besteld was door technische storingen op de site ten tijde van de bestelling… wel gelijk gebeld met Bonprix hoe het met de bestelling van Pascal zit want die zit eigenlijk wel op zijn shirtjes te wachten… en ze zouden er gelijk werk van maken… daarna eerst geluncht met wat boterhammen… en 2 afleveringen van Het Huis Anubis gekeken… daarna even de kleding gepast en de ketting om gedaan en gelijk op de foto gezet… samen even de afwas gedaan… en van de gemeente zijn het onkruid komen verwijderen tussen de tegels in ons hofje (en de rest van de wijk)… wij konden net op tijd onze tuinbank weg zetten zodat ze het daaronder ook mee namen… doordat ze alles machinaal doen was er behoorlijk wat stof ontwikkeling… wat door een kiertje van een openstaand raam nogal wat stof naar binnen heeft doen komen… en het voorraam zag zwart… wat betekende dat we verplicht moesten schoonmaken… en dat ik ondanks de buikpijn even snel het voorraam gelapt hebt… verders alvast als voorbereiding recepten over zitten typen… en flink wat over en weer met Natascha zitten chatten op onze logs… en uiteraard blijft over.web-log ook nog steeds gevolgd worden door mij… verders op het Salsalog de feesten voor vandaag en morgen neergezet… ondertussen het eten gemaakt Kalkoen met groene groentes (zie recept)… en tijdens het eten 2  afleveringen van Het Huis Anubis gekeken… daarna nog even verder met het Salsalog… en daarna bij Playray wat potjes Kanon en Poolen met Pascal en even later met mijn moeder Othello en Mancala gespeeld… daarna wederom 2  afleveringen van Het Huis Anubis gekeken… en toen was het weer tijd voor bed…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.