«
»

Salsa in Victorie 012

Geplaatst op woensdag 10 oktober 2012 | Geen reacties

Vanmorgen besloten dat ik vanavond wilde gaan dansen… er is zoveel gebeurd de afgelopen paar weken, even mijn verstand op nul zetten en lekker genieten… dus belde ik er gelijk een aantal op, zodat we vanavond met zijn allen heen kunnen, wel zo gezellig… en uiteraard belde ik ook een danspartner van mij, en die had eigenlijk wel verwacht dat ik vanavond wilde dansen… en zo genoten we met zijn allen van een heerlijke avond dansen… en gingen we dus vrij laat naar bed…

Reacties

Geef een reactie

Klik op Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepy