«
»

Polyvore – 346

Geplaatst op zaterdag 13 oktober 2012 | Geen reacties

Red Halloween Night
Red Halloween Night by alineblogt on Polyvore

Tot nu toe niet veel kleur gebruikt in mijn sets, maar met deze kleurrijke achtergrond zag ik toch wel mogelijkheden… plaatste er een huis in, en wat mist op de voorgrond… en de rest ging bijna als vanzelf…  (ps als je op de foto klikt zie je uit welke onderdelen dit plaatje bestaat)…

Reacties

Geef een reactie

Klik op Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepy