«
»

Polyvore – 345

Geplaatst op vrijdag 12 oktober 2012 | Geen reacties

Grim Reaper
Grim Reaper by alineblogt on Polyvore

En ach tijdens Halloween kom je echt van alles tegen… zoals deze grim reaper bijvoorbeeld, kortom weer lekker even een stil moment gevonden, en deze gemaakt… (ps als je op de foto klikt zie je uit welke onderdelen dit plaatje bestaat)…

Reacties

Geef een reactie

Klik op Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepy