«
»

Plakken en schrijven dag 08

Geplaatst op vrijdag 12 oktober 2012 | 2 Reacties

Niet helemaal zoals ik het gepland had, ook deze maakte ik een dag later dan de bedoeling was… maar wel weer lekker in de stijl die bij mij past… al gebruik ik daarbij wel minder woorden… de rechter pagina was wel heel erg bewerkelijk, veel knippen… maar erg leuk om te doen…

En deze past helemaal bij de kleur van de vorige… en die Donald, die had ik van de week gekocht, het blad voor meiden dan… Katrien en Minie hebben een blad tegenwoordig, en daar stond Donald toevallig in met zijn auto… en ik vond daarbij deze mooie achtergrond… en toeval wil dat ik van de week heb zitten bladeren in mijn andere boek… dat van de WWJW oftewel Wat Wens Je Woensdag ook georganiseerd door Kriebels & Krabbels… en in die zeventien weken, heb ik flink wat moeten nadenken, want het waren best pittige vragen die gesteld werd… maar alle antwoorden lijken inmiddels uit te komen… dus bij deze de oproep dat ik verder wil met het maken van nieuwe wensen…

© foto’s en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan al deelnemers van vandaag 

Reacties

2 Reacties to “Plakken en schrijven dag 08”

  1. Kriebels & Krabbels
    oktober 15th, 2012 @ 09:59

    Zo zie je maar. Plakken leidt tot wensen. Wensen die op de een of andere manier hun weg vinden om uit te komen. Ik heb ook weer zitten denken over de wwjw. Ben er nog niet helemaal uit, maar het krijgt wel een vervolg. Later meer!

  2. Aline
    oktober 16th, 2012 @ 15:56

    @Kriebels & Krabbels, ik heb er alvast zin in… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.