«
»

Plakken en schrijven dag 02

Geplaatst op zaterdag 6 oktober 2012 | 6 Reacties

Vandaag maar eens het seizoen erbij gepakt, en deze pagina’s met bladeren en eikeltjes had ik zo gevonden… met rood schrijven op blauw, vond ik wel een leuke keuze… en eigenlijk geef ik aan dat ik vaker naar het bos wil dit seizoen… en dat lekker vast wil leggen met mijn camera…

Over deze pagina’s moest ik even na denken… en op eens had ik het een groen blad met druppels, en daarop ben ik twee bloemen gaan maken uit verschillende kleuren papieren… met een groene stift gaan schrijven, en eigenlijk bij hetzelfde onderwerp gebleven… want in deze maanden kun je velen druppels vinden op de bladeren en in de webben… en die zijn super om vast te leggen…

© foto’s en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan al deelnemers van vandaag 

Reacties

6 Reacties to “Plakken en schrijven dag 02”

 1. Kriebels & Krabbels
  oktober 6th, 2012 @ 21:52

  Wat is het toch heerlijk om iedereen zo bezig te zien! Dank je wel voor je bijdrage.

 2. Aline
  oktober 6th, 2012 @ 22:06

  @Kriebels en Krabbels inderdaad, ben zojuist bij alle anderen wezen kijken, en dat is inderdaad erg leuk om te zien allemaal…

 3. Chantal
  oktober 7th, 2012 @ 07:23

  Mooie pagina’s!

 4. Ellen
  oktober 7th, 2012 @ 14:54

  Hoi Aline
  Je hebt het gewoon laten gebeuren en jezelf verrast. K(l)eurig werk! Mij verras je hier ook mee. Mooi en dank je.

 5. Aline
  oktober 7th, 2012 @ 19:27

  @Chantal dank je wel…

 6. Aline
  oktober 7th, 2012 @ 19:28

  @Ellen, erger ik heb behoorlijk lang na zitten denken over die tweede pagina’s… maar de pagina’s voor vandaag die ik had ik een paar minuten later al gevonden en bedacht… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.