«
»

Fotoclub FWG Natuurgroep 17

Geplaatst op woensdag 10 oktober 2012 | Geen reacties

Vorige maand de eerste avond van het nieuwe seizoen, maar ik was er niet bij… en vanavond zal ik er slechts voor een uurtje zijn… maar goed, dit jaar zijn we maar met zijn twaalven, en er waren er vanavond elf… besproken wat we gaan doen, voor zover we het al weten… en daarna met zijn allen naar de thema foto’s gekeken, die tot nu toe ingeleverd zijn… en vlak daarna was het voor mij tijd om te gaan… heb in ieder geval ideeën op gedaan voor het thema, een werkstuk waar we met zijn allen aan werken…

Reacties

Geef een reactie

Klik op Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepy