«
»

Cupcakes 001

Geplaatst op zondag 14 oktober 2012 | 4 Reacties

  
Wilde het al een paar dagen, zomaar op eens wilde ik cupcakes maken… en laat ik zo zeggen er kwam steeds wat tussen… en ik miste nog een paar dingen, die net op het moment dat wij in de winkel uitverkocht waren… en cupcakes maken is behoorlijk lastig als je geen papiertjes kunt kopen… maar ze verkochten wel een compleet pakket… en daar zijn we dus maar voor gegaan, zo voor het eerst wel veilig… en de aardbeien topping is behoorlijk lekker…

Reacties

4 Reacties to “Cupcakes 001”

 1. Wendy
  oktober 18th, 2012 @ 11:51

  Ik had daar pasgeleden ook last van, het opeens willen maken van cupcakes. Alleen miste ik één ding. Kwam er achter toen ik al begonnen was. Dus gewoon een beetje aanpassen en het was prima gelukt. Wink

 2. Caroline
  oktober 18th, 2012 @ 13:15

  Ik vind het heerlijk om te doen. Laatste heb ik als traktatie voor op mijn zusjes stage kersen cupcakes gemaakt. Die waren binnen no-time op!

  Ze zien er goed uit Wink

  Liefs!!

 3. Aline
  oktober 21st, 2012 @ 22:09

  @Wendy ik had het dus aldoor voor ik begon, gelukkig maar want zonder de papieren bakjes is het erg lastig… Wink

 4. Aline
  oktober 21st, 2012 @ 22:10

  @Caroline, dat lijkt me ook een hele leuke traktatie…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.