«
»

Weekendje Zaltbommel

Geplaatst op vrijdag 21 september 2012 | 2 Reacties


© foto internet

Anderhalve week geleden besloten dat we toch nog eens weg gaan… het is tenslotte onze eerste lustrum (sinds gisteren wonen we vijf jaar bij elkaar)… en al zoekende bleek als snel dat we een derde nacht gratis kregen, inclusief het ontbijt… en één hotel viel gelijk op namelijk Apollo Hotel ‘s-Hertogenbosch-Zaltbommel… dus hebben we deze bij Weekendjeweg.nl geboekt… en toen moesten we nog een aantal nachtjes slapen voor het zover is…

© foto internet

Reacties

2 Reacties to “Weekendje Zaltbommel”

 1. Debbie
  september 22nd, 2012 @ 20:18

  Heerlijk hoor zo,n weekendje weg…
  En gefeliciteerd met jullie 5 jaar samenwonen.

 2. Aline
  september 22nd, 2012 @ 23:36

  @Debbie zeker lekker, en bedankt…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.