«
»

Salsa in Biersteker 001

Geplaatst op zaterdag 15 september 2012 | Geen reacties

Twee weken geleden is er aan mijn gevraagd of ik wil komen fotograferen op een salsafeest… Mike en Ben gaan voortaan eenmaal in de maand in Heerhugowaard bij Biersteker een grote party geven… en dat willen ze graag vastleggen, en ik heb voor het eerst ja gezegd… en zo reden Ria en ik vanavond al vroeg naar de feestlocatie toe… en ben ik gaan foto’s maken, daarnaast wel in de gelegenheid geweest te dansen… genoten van een mooi optreden van de Matanza en ik heb een hele leuke avond gehad… enige jammere was de politie controle op de terug weg… blazen, terwijl je geen lucht hebt, omdat je verkouden bent is geen pretje…

alle foto’s kun je hier vinden

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.