«
»

‘s-Hertogenbosch, Nijmegen en Zaltbommel

Geplaatst op zaterdag 22 september 2012 | Geen reacties


‘s-Hertogenbosch
Zaterdag, na het ontbijtbuffet dat we eigenlijk iets later namen dan we verwacht hadden besloten we naar ‘s-Hertogenbosch af te rijden… en daar hebben we vrij lang rond gelopen zo’n 3 uur om precies te zijn… en we hebben ook maar iets later de lunch genoten, en besloten die vrij licht te houden, een tosti Hawai en wat drinken… daarna zijn we naar Nijmegen doorgereden, waar we bijna gelijk een Nedgame vonden, en daar scoorden we twee Packman gadgets… ook in deze stad hadden ze een markt… en daar hebben uiteindelijk nog eens anderhalf uur rond gelopen voor we terug naar het hotel gingen


Nijmegen
Aangezien we vandaag met het eten een paar maal laat waren, gingen we ook later dineren… en dat deden we in Zaltbommel zelf, bij een chinees waar we genoten van een buffet… dus lekker van alles en nog wat proeven, waar ik eigenlijk de voorkeur wel aangeef… want vind het altijd heel moeilijk om iet te kiezen op een kaart… rest van de avond op de hotel kamer doorgebracht… dit was wel een andere kamer dan gisteren… want de oude kamer die voldeed echt niet, en na onze klachten, werden we gelijk van kamer veranderd… en deze is zelfs nog iets luxueuzer…

© foto’s Aline

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.