«
»

Rondje fietsen 033

Geplaatst op zondag 23 september 2012 | Geen reacties

lengte 34,41 km

Voor vandaag is er behoorlijk wat regen voorspeld… maar na een vroeg ontbijt, zagen wij wel wat mogelijkheden… en zo besloten we voor een halve dag fietsen te huren… aan de hand van een paar routes die er hingen, heb ik even snel op onze kamer een andere in elkaar gezet… al had ik van te voren beter eerst kunnen informeren of dat pontje het wel zou doen… maar gelukkig is het september en dan gaat die alleen nog maar in het weekend… en ik had de route zo gemaakt, zodat we terug over de brug Zaltbommel in zouden gaan, waardoor ik deze ook nog even kon fotograferen… en zo hebben we dik 2 uur genoten van de Waal en omgeving… en waren we vlak rond het middaguur weer terug…


Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.