«
»

Rondje fietsen 032

Geplaatst op zondag 9 september 2012 | Geen reacties

lengte 23,41 km

Vandaag alweer de laatste dag, en dus besloten al vroeg alles op te ruimen, en al onze spullen beneden te verzamelen… er was nog tijd over dus zijn voor een fietst tocht gegaan… en daarbij heb ik wat foto’s gemaakt… we zijn helemaal bij het Veerse Meer geweest… en op de terug weg nog even langs het Goese meer… kortom we hebben ons kostelijk vermaakt op deze warme zomerse dag… en waren mooi op tijd terug, we hadden net de auto ingeladen toen mijn schoonouders thuis kwamen… samen geluncht en daarna zijn wij naar mijn ouders gereden om daar met hun te eten… en vandaar zijn we naar huis gegaan en zit de vakantie er dus echt weer op…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.