«
»

Rondje fietsen 031

Geplaatst op zaterdag 8 september 2012 | Geen reacties

lengte 25,77 km

Vandaag is het super mooi weer, en dat komt goed uit, want wij gaan namelijk op de fiets naar Wemeldinge… want daar hebben ze een jaarmarkt, en volgens alles is het maar een kleine 11 km… alleen de weg erheen is een rechte lijn, wel makkelijk natuurlijk… kortom daar aangekomen zetten we de fietsen neer, en bleken we in eerste instantie op de weekmarkt beland te zijn… maar na het even gevraagd te hebben kregen we al snel te horen dat we er wel vlakbij waren… en het bleek een flinke markt te zijn… behoorlijk wat kramen, en op het einde konden we dijk op, en daar stonden nog heel wat kramen… kortom overal langs gelopen, nog twee brede riemen gekocht… en heerlijk gegeten bij bakkerij Heidi, al moesten we daar wel langer wachten, want het was echt heel erg druk…

Na de lunch onze fietstocht vervolgd, langs de dijk en door naar onze volgende stop… Wilhelminadorp, daar woont een oude buurman van Pascal… en we hadden al contact gehad met één van zijn dochters, dus we wisten dat ze thuis waren… kortom ik ben met de meiden nog even bij een roofvogelshow en een concert geweest… er stond namelijk een markt bij hun achter het huis… mijn camera voor het eerst dit weekend gebruikt… ondertussen zat Pascal lekker te kletsen met zijn oude buurman… met de meiden nog even op de laptop foto’s van elkaar bekeken… toch wel makkelijk dat ik zoveel fotowerk op mijn blog heb staan… nog even een ijsje gehaald, en buiten in de zon gezeten met zijn vijven… daarna zijn wij terug naar huis gefietst…


© foto Aline (aanklikbaar voor groter formaat)

Vervolgens met de auto naar de supermarkt, en daarna naar mijn zwager en schoonzus… samen naar Chinees gereden en daar wat opgehaald, en vervolgens bij ons, naja in het huis van mijn schoonouders de tafel gedekt en gegeten… en daar gegeten en bij gekletst… uiteraard vrij veel overgehouden, dus dat staat al lekker klaar voor mijn schoonouders… en na nog wat bij elkaar gezeten te hebben zijn hun lopend naar hun huis gegaan… en hadden wij daarna de hele avond voor ons zelf…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.