«
»

Rondje fietsen 025

Geplaatst op dinsdag 4 september 2012 | 6 Reacties

lengte 18,33 km

Vanmiddag besloten niet naar de sportschool te gaan, maar samen even op de fiets te stappen en te genieten van het mooie weer… en toch viel het ons op de dijk vies tegen hoeveel tegen wind we hadden… even zitten rusten  en besloten een foto te maken… daarna door de duinen gefietst, en onverwachts besloten naar het strand te gaan… en daar een drietal foto’s gemaakt, terwijl we op een terrasje zaten… daarna terug naar huis, en onderweg nog een paar foto’s gemaakt… en hebben we dus ook wat beelden bij onze fiets rit…

Reacties

6 Reacties to “Rondje fietsen 025”

 1. FT
  september 5th, 2012 @ 08:46

  Fietsen is zo leuk, gisteren was ik ook even in Den-Helder op mijn nieuwe fiets. Van Alkmaar naar Bergen a/zee door de duinen naar D-H, door naar het Amstelmeer en toen over Wieringerwaard en Schagen terug naar Alkmaar. Afvallen op de fiets vind ik persoonlijk leuker dan in de sportschool, inmiddels ben ik door al het gefiets prima op gewicht geraakt Wink

 2. HansDeZwans
  september 5th, 2012 @ 10:08

  I like instagram very much. Smile

 3. Aline
  september 5th, 2012 @ 10:40

  @FT een rondje van 100km dus? Heb je een racefiets of zo? Wat een afstand… zover zijn we nog niet hebben een paar keer ruim 60 gehaald…

 4. Aline
  september 5th, 2012 @ 10:42

  @HansdeZwans ik hou ook wel van Instagram, al heb ik deze foto’s eerst gemaakt in Runkeeper… dus ze staan ook op de map aangegeven… En gisteravond besloten deze ook aan Instagram toe te voegen…

 5. FT
  september 5th, 2012 @ 12:53

  @Aline
  Afstanden weet ik nu ook, voorheen had ik geen teller oid., nu een gps Smile Het was 110km deze keer op een Vittorio randonneur (is een vakantiefiets) geen racefiets dus. Langzaam opbouwen en regelmatig ff eten/rusten/stukje lopen dan valt zo’n afstand best mee, afgelopen zaterdag was het 125km. Ben ‘m nog aan het inrijden en mezelf ook op deze fiets. Afstand maakt niets uit vind ik, of je er lol in hebt is veel belangrijker Wink

 6. Aline
  september 5th, 2012 @ 17:38

  @Ft netjes hoor, dat ligt voor ons nog net even te hoog… en ja lol is belangrijker… al moet ik zeggen dat fietsen in een onbekende omgeving meestal een stuk makkelijker gaat, omdat je dan nog meer geniet… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.