«
»

Ikea 003

Geplaatst op woensdag 12 september 2012 | 4 Reacties


Aangezien we vanmorgen vroeg in het AMC moesten zijn, besloten we dat we daarna wel even door konden rijden naar de Ikea, die daar vlakbij zit… en daar hebben we een rondje gelopen, opzoek naar planken voor onze vitrine kast, maar helaas wat nog nooit gebeurd, is nu wel gebeurd juist deze kast zit niet meer in het assortiment… en dat terwijl we een Besta kast hebben (bijna alles bij ons is van Besta, een huismerk van de Ikea)… maar wel zagen we wat lampen, en daarmee hebben we drie andere lampen vervangen… was hoogtijd, een paar stamden al uit de vorige eeuw, denk zelfs van begin jaren negentig, en die mochten echt wel vervangen worden… en daarnaast wat geur kaarsen gevonden… dus een kleine buit dit keer, wel genoten van al die mooie interieurs…

Reacties

4 Reacties to “Ikea 003”

 1. minoesjka
  september 17th, 2012 @ 19:59

  Je zou voor die planken nog op marktplaats kunnen kijken, het is immers zonde als de kast verder nog goed is.

 2. Aline
  september 20th, 2012 @ 13:52

  @Minoesjka of een jaar wachten, kans is groot dat het dan weer gewoon in het assortiment zit… Wink

 3. Caroline
  september 20th, 2012 @ 20:49

  Dat is jammer!
  Leuk die lampjes!

  Liefs

 4. Aline
  september 20th, 2012 @ 22:59

  @Caroline dank je ze geven heel mooi licht…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.