«
»

Fotoclub FWG Den Helder 89

Geplaatst op dinsdag 4 september 2012 | Geen reacties

De eerste avond van het nieuwe seizoen… en we hebben wat vakantie foto’s van een paar leden bekeken… en uiteraard met zijn allen flink bij zitten praten… een heel aantal heb ik echt een maand of twee niet gezien… en tevens een paar nieuwe leden leren kennen… kortom een leuke gezellige eerste avond…

Reacties

Geef een reactie

Klik op Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepy