«
»

Bedankt C&A en MS mode

Geplaatst op donderdag 20 september 2012 | 2 Reacties

Vanmorgen besloten dat ik de stad in moest gaan om wat kleding te ruilen… eerst naar C&A want mijn zwarte jurk is na twee keer wassen al aan het rafelen, onder de oksels… goed kijken leert dat ze dat niet goed gestikt hebben… en daar waren ze het mee eens bij C&A, en zonder bon kreeg ik direct mijn geld terug…

Daarna naar de MS mode, een nieuw kledingstuk zit niet goed in elkaar, dat werd gelijk omgeruild… en een kledingstuk van een week of zes geleden, die verliest na eenmaal wassen al steentjes en vele kraaltjes… die in een hele mooie rand verwerkt zitten, maar zo ziet het er niet uit… geen bon ervan, maar mocht alsnog iets voor hetzelfde bedrag uit gaan zoeken…

Dus langs deze weg, even een duimpje voor beide winkels, want dit is natuurlijk wel een hele goede service!..

Reacties

2 Reacties to “Bedankt C&A en MS mode”

 1. Caroline
  september 25th, 2012 @ 18:47

  Dat zijn zeker goede complimenten!!

  Liefs

 2. Aline
  september 27th, 2012 @ 22:00

  @Caroline ruilen zonder bon, vind het super…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.