«
»

Weekendje Rotterdam

Geplaatst op vrijdag 10 augustus 2012 | 4 Reacties

© foto internet

Vanmiddag tijdens mijn werk, Pascal was mee, had een invalwijk, waarbij ik veel moet fietsen… en we hadden daarnaast een afspraak staan om onze fietsen op te halen… kwam Pascal met het idee dat het wel leuk zou zijn om er even tussen uit te gaan… nu gaan we begin september al even weg… maar het weer is nu gewoonweg super lekker, en even een hotel een paar dagen rust… hij heeft een flinke oog en oorontsteking gehad de laatste week, zijn oog heeft zelfs dichtgezeten… even bijtanken en genieten, dus ben ik even bij onze vrienden van Weekendjeweg.nl gaan kijken… de bedoeling was een stedentrip, twee nachten incl ontbijt…

© foto internet

En dat vonden we eigenlijk vrij snel,  voor een leuke prijs in Van der Valk Rotterdam, Blijdorp… en bij het lezen dat het naast Blijdorp zat, wisten we het gelijk… we zeggen telkens als we langs Rotterdam lezen, daar willen we wel eens gaan kijken… dus ben ik gaan bellen t Weekendjeweg.nl om 16.30 uur en nog geen uur later zaten we in de auto om vervolgens om 19.15 uur aan te komen… onze spullen in de kamer gezet, op 4 hoog, met uitzicht op de parkeerplaats van Blijdorp… en naar het restaurant gegaan, want we moesten nog eten…

Reacties

4 Reacties to “Weekendje Rotterdam”

 1. minoesjka
  augustus 16th, 2012 @ 20:53

  Kijk, dat is nog eens een mooie locatie! En wat ik gevolgd heb, hebben jullie het goed naar je zin gehad ………. ach, Rotjeknor is gewoon een leuke stad Grin

 2. Caroline
  augustus 17th, 2012 @ 23:36

  Prachtige locatie! Geniet lekker van jullie weekend!

  Liefs

 3. Aline
  augustus 19th, 2012 @ 11:24

  @Minoesjka we hebben inderdaad een heerlijk weekend gehad…

 4. Aline
  augustus 19th, 2012 @ 11:29

  @Caroline een hele leuke locatie, en we hebben vorig weekend heerlijk genoten…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.