«
»

Terug naar huis

Geplaatst op zondag 26 augustus 2012 | Geen reacties

Na het bezoek gisteravond zijn wij op de fiets door gereden naar een snackbar vlakbij ons hotel… daar hebben we gegeten, en vandaar zijn we terug naar het hotel gegaan, alwaar we de hele avond televisie hebben gekeken… onder het genot van een kop warme chocolade melk met een zakje m&m’s… beiden hebben we nog even genoten van de faciliteiten van de badkamer… een dubbele douchekop dus, een kleine afneembare kop en een grote rainshower… en die laatste is echt te gek, daar stroomde heerlijk veel water uit… na een lange nacht slapen, een uitgebreid ontbijt genoten… en daarna was het tijd om uit te checken, en nog een paar foto’s van de gebouwen te maken, voor we weer terug naar huis zijn gereden…

©2012 foto’s Aline (aanklikbaar voor groter formaat)

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.