«
»

Salsa in Schoorl 008

Geplaatst op woensdag 15 augustus 2012 | Geen reacties

Vanmiddag een afbericht gekregen van Ria en daarom zat ik vanavond alleen in de auto, maar niet voor lang… ik was zo slim om nog even mijn facebook te checken vlak voordat ik weg reed en Kumar liet weten dat hij en Lisa wel mee wilden rijden… en zo was ik net op tijd bij Kumar, want opeens werd het donker en begon het regenen en kon ik geen huisnummers meer lezen… gelijk daarna Lisa opgehaald en ondanks de regen en de onweer gewoon doorgereden naar Schoorl… waar ik even later gebeld werd door Hubert, waar het nou precies was, had hem gister laten weten dat ik heen zou gaan… en niets leuker dan al een danspartner hebben… voor mij betekent dat dat ik eindelijk de Zouk weer mocht dansen… en ik heb best veel op de dansvloer gestaan… kortom reuze gezellig, dus over twee weken nog eens kijken, want dan is het de laatste keer op de woensdagavond… en wordt het voortaan alleen de derde vrijdag van de maand, dat we op deze locatie kunnen dansen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.