«
»

Nieuwe fietsen

Geplaatst op vrijdag 10 augustus 2012 | 6 Reacties

© foto internet

De laatste tijd fietsen we vrij veel, en dat is natuurlijk erg leuk… maar mijn fiets is eigenlijk gewoonweg af, komt natuurlijk mede door mijn werkzaamheden als postbode… de fiets heeft gewoon veel te verduren… dus zijn we gistermiddag even langs de fietsenzaak gefietst… en daar hebben we wat informatie ingewonnen… mijn fiets laten repareren kost minstens 250 euro, dit omdat ik nog vijf versnelling heb, juist deze zijn behoorlijk af, en dit bestaat niet meer… dus dat zou helemaal vervangen moeten worden… mijn achterband is ook af, spaak stuk, noem maar op…

Dus gekeken voor een nieuwe fiets, en daar stonden er nogal wat van… en heb een proefrit gereden op een fiets, waar een leuke actie op zat… een fiets erbij inruilen zou een korting van 300 euro geven… en uiteindelijk hebben we beiden besloten onze fiets in te leveren… ondanks dat Pascal zijn fiets nog geen 5 jaar oud is… mijn nieuwe fiets heeft 8 versnellingen en die oude van hem maar 3… dus is het leuker om samen een nieuwe fiets te kopen…

© foto internet

Daarnaast gekeken voor een tweede hands fiets voor de post, en die hadden ze ook, en dat is een postcodeloterij fiets geworden… en vandaag konden we dus om 16.00 uur onze fietsen ophalen… en zo brachten we onze fietsen weg, en gingen we daarna met drie fietsen naar huis… dus vanaf nu kunnen we elkaar bijhouden, hebben we gelijke versnellingen… en de post breng ik op een andere fiets weg…  zal wel proppen worden in onze bijkeuken, waar de fietsen staan… maar dat zien we dan wel weer…

Reacties

6 Reacties to “Nieuwe fietsen”

 1. V☺nnieb
  augustus 15th, 2012 @ 00:01

  Leuk Wink en idd je fiets gaat naar de kl*te van de post. Goed dat ze zo’n postcode loterij fiets voor je hadden

 2. Aline
  augustus 15th, 2012 @ 00:05

  @Vonnieb er rijden er heel veel in Den Helder… maar is wel wennen hoor want die fiets heeft dus een terugtraprem en geen versnellingen…

 3. jannie
  augustus 15th, 2012 @ 22:52

  Dat zijn prachtige fietsen,dat jullie er maar veel van mogen genieten.

 4. minoesjka
  augustus 16th, 2012 @ 20:50

  Mooie fietsen zeg! Hoop dat jullie daar heel veel veilige kilometertejs op kunnen fietsen.

 5. Aline
  augustus 19th, 2012 @ 11:22

  @Jannie dat hoop ik ook…

 6. Aline
  augustus 19th, 2012 @ 11:24

  @Minoesjka dat gaat vast helemaal goed komen… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.