«
»

Foto zonnebloem 003

Geplaatst op maandag 6 augustus 2012 | 2 Reacties

6 augustus 2012 © foto Aline

Hier is het iets duidelijker om te zien dat de meeste bloemen nog dicht zitten… precies zoals ik het mooi vind als ik bloemen koop… het open zien gaan hoort er namelijk bij… en het was wel even zoeken naar een paar prachtige boeketten… maar deze zijn echt prachtig, hoop dat ze veertien dagen meegaan, dan ben ik tenminste een paar dagen druk bezig…

Reacties

2 Reacties to “Foto zonnebloem 003”

  1. Debbie
    augustus 6th, 2012 @ 12:58

    Zonnebloemen mooi… Nu kan je mooie foto,s maken ervan, zou ik ook eens moeten doen iets van bloemen in huis halen en dan lekker fotograferen.

  2. Aline
    augustus 6th, 2012 @ 22:17

    @Debbie ik doe het heel af en toe, lekker mezelf verwennen met een mooie bos, en dan heb ik gelijk een fotoproject… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.