«
»

Foto’s Landgoed Hoenderdaell

Geplaatst op woensdag 11 juli 2012 | 12 Reacties

Vanmiddag samen met Tineke (van de fotoclub) en Pascal naar Anna Paulowna gereden, naar landgoed Hoenderdaell… waar we eerst dachten dat we onze afspraak moesten gaan verzetten… klaarde het opeens toch op, en zo reden we even na 13.00 uur langs het huis van Tineke, alwaar zij instapte… en reden we door naar de dierentuin… onze jaarkaarten waren verlopen, dus die hebben we gelijk verlengt… en we hebben genoten van het weer en alle dieren… een genot om te zien hoe de dierentuin steeds weer veranderd, en de dieren steeds meer ruimte lijken te krijgen… ook de tijgers nu eens goed bekeken, en het is best lastig om door twee stuks gaas te fotograferen… maar het is ook een uitdaging om ze er juist wel op te zetten… kortom we hebben een paar hele mooie uren gehad…

© foto’s Aline (aanklikbaar voor groter formaat)

Reacties

12 Reacties to “Foto’s Landgoed Hoenderdaell”

 1. Frans54
  juli 13th, 2012 @ 08:57

  Ik wist helemaal niet dat daar een dierentuin was. Mooie foto’s heeft het opgeleverd.

 2. Marja
  juli 13th, 2012 @ 09:25

  Prachtige foto’s!

 3. Ria
  juli 13th, 2012 @ 11:57

  Mooie foto’s Aline. Fijn dat de dieren steeds meer ruimte krijgen.
  Toch zou ik de dieren liever allemaal vrij laten in hun eigen natuurlijke omgeving.
  groetjes ,Ria

 4. minoesjka
  juli 13th, 2012 @ 12:50

  Nee, ik wist ook niet dat daar een dierentuin was, leuk om dat te horen.
  Mooie foto’s hoor, zeker die tijger, die lekker in het gras ligt te slapen.

 5. Debbie
  juli 13th, 2012 @ 13:12

  Ik ken deze dierentuin helemaal niet… Maar erg mooie foto,s heb je gemaakt zeg.

 6. Aline
  juli 13th, 2012 @ 13:41

  @Frans54 dat weten zelfs de meeste Heldenaren nog niet… terwijl het een prachtig park is… het was vorig jaar augustus/september de bedoeling hier een meeting te houden in dit park… maar gezien het park op een loop afstand van zo’n twintig minuten van het station ligt… hebben we er toen vanaf gezien… daarna is web-log in een migratie gegaan en is er geen meeting meer geweest… helaas, want vond dat altijd wel heel erg leuk… de personen achter de blogs leren kennen…

 7. Aline
  juli 13th, 2012 @ 13:41

  @Marja dank je wel…

 8. Aline
  juli 13th, 2012 @ 13:43

  @Ria daar zijn ze hier ook mee bezig, de leeuwen en andere katachtigen vallen allemaal onder stichting Leeuw… en er zijn zelfs al drie verschillende natuur reservaten in andere delen van de wereld aangekocht, om daar de dieren in de toekomst weer uit te gaan zetten…

 9. Aline
  juli 13th, 2012 @ 13:44

  @Minoesjka het wordt nog leuker in Tuitjehorn zit er nog één… dus wij wonen nog niet zo verkeerd… Wink

 10. Aline
  juli 13th, 2012 @ 13:46

  @Debbie, toegang is slechts 10 euro of 25 euro voor een jaarkaart… je kan wel raden dat wij dat laatste doen… elk dag (behalve op maandag) hebben ze twee roofvogel shows (om 12.00 en 15.00) echter deze zitten wel achteraan op het park, dus wel handig om rekening mee te houden…

 11. Gerda Bergsma
  juli 13th, 2012 @ 16:42

  Ik verwachtte hier al meer foto’s te vinden dan op je Facebook. Ik ben zwaar onder de indruk. Stuk voor stuk superscherpe foto’s! En de dieren lijken allemaal voor je te poseren. Petje af! Erg goed gedaan!

 12. Aline
  juli 13th, 2012 @ 18:48

  @Gerda, het scheelt dat het niet zo druk was, en dat er maar weinig fotografen waren… en het zijn dezelfde foto’s als op facebook… zijn er nog een paar meer, maar die komen wellicht nog een keer bij via de fotoclub langs… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.