«
»

Bootcamp 004

Geplaatst op zaterdag 14 juli 2012 | Geen reacties

Het is weer zaterdag, en ondanks dat ik in eerste instantie geen zin had… had namelijk regen verwacht, zag het er goed uit bij weeronline… het zou droog blijven, dus besloot ik mijn sportkleding maar weer aan te doen, en richting de sportschool te gaan… vandaag een kleine groep, vier vrouwen en één man, en daarnaast één trainer… begonnen met lopen en daarna joggen, crunches, en lopende crunches… daarna weer lopen en joggen, gevolgd door planking… daarna heuvel op rennen, 30 seconde planking, en naar beneden lopen… en dat een paar maal herhalen… lopen en weer jogging, en daarna squats, met behulp van een hek, en squats op je tenen…  nog even een wedstrijd, over wat latten springen en terug rennen, 3 tegen 3… helaas dit keer verloren… terug naar de verzamel plek joggen, en daarna nog twee maal een circuit gedaan van planking, oefeningen met de X-co’s en Vipers…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.