«
»

Barbecue bij Tineke

Geplaatst op zaterdag 21 juli 2012 | Geen reacties

Toen we laatst met Tineke weggeweest waren, wilde ze graag benzine geld betalen… echter dat wilde ik niet aannemen… wat ik me wel herinnerde was een gesprek van een paar weken eerder, toen we haar onverwachts bij haar thuis achter haar huis spraken… waar ze ons de garage en tuin liet zien… we hadden het toen al even over een barbecue, wat  zij niet meer doet… en wij hebben het eigenlijk ook nog maar één keer gedaan… dus al snel werd een afspraak gemaakt, dat we zouden bellen als het mooie weer zou worden… en dat kwam sneller dan we dachten… vanmiddag samen alles gaan kopen, en daarna een boswandeling gaan maken… en zo zaten we even later heerlijk te genieten van het mooie weer, we hebben het erg naar ons zin gehad, lekker gegeten, en veel zitten kletsen, kortom erg geslaagd dus…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.