«
»

X-Co 001

Geplaatst op vrijdag 15 juni 2012 | 2 Reacties

En dan is het eindelijk eens tijd voor mij om iets nieuws te gaan doen bij de sportschool… zal de komende paar weken wat meer van die groepslessen proberen… Zumba en Sh’bam zijn voor mij vrij eenvoudig omdat deze dansen centraal hebben staan… vanavond na de Zumba voor het eerst dus een les X-Co gevolgd… je hebt daarbij een buis gevuld met grit in je hand… er zijn verschillende buizen, deze verschillen van gewicht, heb de lichtste maar gekozen… het was voor mij flink opletten, maar ging redelijk goed… pas de laatste paar oefeningen toen we op de mat gingen liggen werd het moeilijk… opdrukken en buikspieren, daar ben ik nog niet helemaal aan toe, en dat was echt vrij zwaar, kon daar ook niet echt meekomen… vind het wel leuk, dus dat wordt inplannen, denk dat het er op donderdagavond blijft, want dan ben ik toch al met Zumba bezig… en het valt te combineren heb ik gemerkt…

Reacties

2 Reacties to “X-Co 001”

  1. Trees
    juni 15th, 2012 @ 00:52

    joh hartstikke goed, ik ben zelf ook weer begonnen maa dan met aerobic ’n videoband van Debbie Jenner van lang geleden maar ik merk wel dat ik vooruit ga …..dus nu doorzetten….. Succes Aline

  2. Aline
    juni 15th, 2012 @ 00:57

    @Trees gaat goed komen, ben al sinds 23 maart bezig in de sportschool, de kilo’s gaan er langzaam af… conditie wordt al beter, heb gewoon wat hulp nodig van de juiste groepslessen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.