«
»

Theaterseizoen 2012-2013

Geplaatst op zondag 10 juni 2012 | 4 Reacties


Vanmiddag toch maar even de stoute schoenen aangetrokken, vorig jaar gingen we vrij weinig naar het theater… dus voor het komende theater seizoen ingetekend op vijf voorstellingen, en ik heb er nu al zin in… uiteraard staat Jocehem Myjer boven aan op de verlanglijst, want daar willen we al vijf jaar naar toe… daarnaast lijkt Wordt u al geholpen een leuke voorstelling, de tv serie vonden we beide leuk… Jon van Eerd is altijd leuk, waren we een paar jaar geleden ook al eens… thriller kan alle kanten opgaan, maar is weer eens wat anders… en dan tja Tijl en Ruben zijn op tv altijd wel leuk, dus kom maar op zou ik zo zeggen… hoop dat we ingeloot worden voor alle voorstellingen…

NB  zie dat ik een aantal theatervoorstellingen van 2011 niet meer op mijn blog heb staan, zal proberen deze alsnog terug te plaatsen… zou jammer zijn als deze categorie niet volledig is… 

Reacties

4 Reacties to “Theaterseizoen 2012-2013”

 1. Sylvia
  juni 11th, 2012 @ 16:56

  Jon van Eerd blijft fantastisch! Ik vergeet nooit zijn show ‘Een rits te ver’, wat heb ik toen gelachen! Wink En stiekem ben ik ook wel een Jochem Meijer fan, met de andere drie shows heb ik dan weer minder Wink

 2. minoesjka
  juni 11th, 2012 @ 17:53

  Wat leuk zeg …….. nou, alsvast heel veel plezier, al moet je, zie ik tot volgend jaar wachten. Smile

 3. Aline
  juni 11th, 2012 @ 20:20

  @Sylvia, wij zijn bij BOEING BOEING geweest en die was echt heel erg leuk, maar alles is wel leuk met hem… en ja Jochem Myjer is toch wel favoriet hier, maar die hebben helaas nog niet in het theater mogen aanschouwen…

 4. Aline
  juni 11th, 2012 @ 20:21

  @Minoesjka moet helaas nog ongeveer een maand wachten voor we weten of we erheen mogen… kunnen nog uitgeloot worden… en ja met de meeste moeten we nog heel lang wachten… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.