«
»

Fotoclub FWG Den Helder 87

Geplaatst op dinsdag 12 juni 2012 | Geen reacties

De laatste avond van het seizoen, althans met programma zoals de voorzitter al zei… volgende week is er namelijk het gezamenlijk schoonmaken van het clubgebouw… maar goed terug naar vanavond, de beoordeling van de foto’s die we een paar weken terug mochten indienen… iedereen mocht twee afgedrukte foto’s en twee digitale beelden inleveren… ik heb ervoor gekozen om dit jaar alleen twee digitale beelden in te leveren… voor de pauze waren de afgedrukte foto’s aan de beurt, en een deel van de digitale foto’s werden getoond… dit gebeurde met commentaar van één van de twee externe juryleden… na de pauze gingen ze verder en werden mijn foto’s besproken… de pelikaan was het eerste aan de beurt om besproken te worden… en voorzover ik begreep was alles goed eraan, haarscherp, mooie egale achtergrond… miste alleen informatie om te zien of het een levende was (?)… jammer want ik ben erg blij met deze foto en hoe deze eruit gekomen is, onbewust van de achtergrond op het moment van fotograferen, was te druk met de pelikaan bezig (heb in nabewerking, contrast gedaan en donkerder gemaakt, origineel heeft achteraf wel een klein beetje tekening)… die zich aan het wassen was, weet dat het oog een ligt puntje mist, maar die keek me niet aan… mijn andere foto van de Maki met jong, had als commentaar dat het jong in eerste instantie niet opgevallen was… en men wilde eigenlijk aan de andere kant kijken van de foto… er was geen contact met de dieren… en dat klopt, dit jong is slechts twee dagen jong, en werd behoorlijk afgeschermd door de moeder, maar ook de vader… dus dit was één van de weinige kansen… niet in de prijzen gevallen, maar geeft niet, is wel leuk om mee te doen en commentaar van buitenstaanders te krijgen…

© foto’s Aline (aanklikbaar voor groter formaat)

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.