«
»

Dakkapel 006

Geplaatst op woensdag 13 juni 2012 | 4 Reacties

Vanmiddag zou de schilder komen, en om 17.30 uur kwam hij dan ook… iets later dan wij verwacht hadden… maar hij was er, hij kreeg zijn eten gebracht, en daarna gingen ze aan de slag… alles even afgeschilderd in de goede kleuren… en daarbij is het raam ook nog rondom afgekit… volgende keer als hij in de buurt is, gaat hij het raam ook nog lappen… maar vanwege de kit die moest drogen kon dat nu niet…

Kortom, de bovenkant van de woning, hoort nu echt bij de onderkant… heel veel creme en alleen de ramen blauw… was heel veel groen, en witte ramen… maar dit vind ik toch echt veel strakker… van de week nog even onkruid weghalen en wat zout gaan strooien… en dan ziet het er weer netjes uit…

© foto’s Aline

Reacties

4 Reacties to “Dakkapel 006”

 1. Jaartal
  juni 14th, 2012 @ 00:02

  zout strooien??

 2. Pascal
  juni 14th, 2012 @ 17:39

  dat is het nieuwe hippe ding om te doen.. wist je dat niet ?

 3. Aline
  juni 14th, 2012 @ 22:22

  @Jaartal na het onkruid wieden zout strooien en elke dag water geven… want onkruid groeit niet in een zoute grond… en ben het onkruid zat… Wink

 4. Aline
  juni 14th, 2012 @ 22:22

  @Pascal precies… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.