«
»

Dakgoot, zijkant en dak 003

Geplaatst op donderdag 7 juni 2012 | Geen reacties

Precies om 9.00 uur zaten de mannen op het dak… en waren druk bezig met het repareren van de dakgoot, daarnaast moesten ze zorgen dat de dakdekker iets meer ruimte zou gaan krijgen… want die had al aangeven dat hij te kort ruimte had, en het niet kon afwerken op deze manier… op het einde van de middag waren de mannen al een heel eind gekomen… en was de dakdekker er ook, deze was bezig het met impregneren van het dak… echter er was regen voorspeld, dus het hele dak is afgedekt met een doek, want er mocht geen water op het dak komen…

Update: Dat geen water bleek een probleem, toen ik na de Zumba thuis kwam, was een gedeelte van het zeil weg op ons dak… en zijn de buurmannen er samen met de dakdekker nog even op wezen kijken… en hebben het goed gelegd, en er stenen opgelegd, dat laatste bleek achter af niet zo slim… want die zijn er af gewaaid… en hebben wat dakpannen van de buurvrouw, in hun val meegenomen…

© foto Aline

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.