«
»

Bootcamp 002

Geplaatst op zaterdag 30 juni 2012 | Geen reacties

En toen was het alweer zaterdag… ondanks dat Pascal en ik vandaag naar Almere gaan, ging ik eerst naar bootcamp… en daar waren we met heel veel meer mensen, waren we vorige week nog met zijn zessen (drie mannen en drie vrouwen)… waren we deze week met maar liefst vijftien personen (drie mannen en twaalf vrouwen)… Peter de instructeur was daar erg blij mee, en melde aan het begin dat we elke week iets anders gaan doen… al was het wederom veel joggen en lopen… het was een stuk gezelliger daar ik niet de laatste was dit keer… maar met een aantal bij de laatste hoorde… toen we moesten opdrukken ben ik buikspieren gaan doen… en het opdrukken via een hek ging een stuk makkelijker… toen we tegen het einde weer terug moesten joggen of lopen naar de plek waar we begonnen… moesten we daar wederom een circuit doen… vier maal een minuut… gewicht stoten, buikspieren, slingeren met een Vipr-buis (onderwijl uitstappen) en nogmaals buikspieren… en toen bleken we nog eens vier minuten over te hebben dus je raad het al, nogmaals een circuit, alleen werd buikspieren vervangen door planking (fucking zwaar), gewicht stoten werd slingeren… en de Vipr-buis werd nu rennen en laten vallen… daarna snel gaan douchen en door naar huis…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.