«
»

Bootcamp 001

Geplaatst op zaterdag 23 juni 2012 | 4 Reacties

En toen was het na een korte nacht opeens al tijd voor de Bootcamp… dus snel mijn kleren aan, buiten sportschoenen… en aangezien we toch in de sportschool zijn, een droog shirt en mijn binnen sportschoenen wel meegenomen… mooi op tijd, we bleken achteraf met zes personen te zijn… Peter was vandaag onze trainer… Bootcamp is buiten in Quelderduyn… we begonnen met wandelen, daarna joggen… wat oefeningen, weer joggen of lopen (werd voor mij lopen)… en daarna parcouren, met opdrukken (dat hoefde ik niet te doen)… weer joggen, en toen nog even een wedstrijd, over wat latten springen en terug rennen, 3 tegen 3… en die wonnen wij (yeah), daarna weer terug joggen of lopen naar de plek waar we begonnen… daar lag ons water, en daar moesten we nog een circuit doen… vier maal een minuut… gewicht slingeren, buikspieren, slingeren met een Vipr-buis (onderwijl uitstappen) en nogmaals buikspieren… daarna met zijn allen thee en koffie gedronken…

Reacties

4 Reacties to “Bootcamp 001”

 1. jannie
  juni 23rd, 2012 @ 17:23

  Ik vind je een kanjer!Je bent zo,n doorzetter.

 2. Gabi
  juni 24th, 2012 @ 19:51

  Poeh… hijg… zweet…

  Nou zeg, jij bent dapper en vastberaden bezig.
  SUPER!!!

 3. Aline
  juni 25th, 2012 @ 20:38

  @Jannie dank je wel doe mijn best…

 4. Aline
  juni 25th, 2012 @ 20:38

  @Gabi, nog maar 15 keer te gaan… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.